Σχετικα με εμας

Καλώς ήρθατε στο
Φροντιστήριο Λαούρης

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2006.

Χρησιμοποιούνται σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον, και όλα αυτά στοχεύουν στην πρόοδο και στην επιτυχία των μαθητών μας στις διάφορες εξετάσεις.
Με όραμα, αγάπη για διδασκαλία, δίψα για πρόοδο και επιτυχίες, δουλεύουμε οργανωμένα με υπευθυνότητα.

Το λογότυπό μας αποτελείται από το γράμμα Π (πρώτο γράμμα της λέξης Πληροφορική). Το λογότυπο αναφέρεται στον επαναληπτικό αλγόριθμο του Αρχιμήδη για τον υπολογισμό του π=3,14159…, που χρησιμοποιείτο μέχρι τον 17ο αιώνα.

Το 250 π.Χ περίπου ο Αρχιμήδης υπολόγισε προσεγγιστικά το πηλίκο της περιφέρειας του κύκλου προς την διάμετρό του, της γνωστής σήμερα σταθεράς π. O Αρχιμήδης (γύρω στο 285–212 π.Χ) ήταν διάσημος αρχαίος Έλληνας μαθηματικός και εφευρέτης. Εφηύρε τον Μηχανισμό του Αρχιμήδη, μια συσκευή γεώτρησης νερού και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άμυνα των Συρακουσών έναντι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εφευρώντας πολλές πολεμικές μηχανές, οι οποίες ήταν τόσο αποτελεσματικές που καθυστέρησαν σημαντικά την άλωση της πόλης. Ο αριθμός Π έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιστήμης της πληροφορικής. Βοήθησε στην ερμηνεία και διεκπεραίωση διαφόρων αλγορίθμων και επίσης στην υλοποίηση των κυκλωμάτων.

Για όλα τα παραπάνω το φροντιστήριο μας υιοθέτησε σαν λογότυπο το Π. Οι επιτυχίες των μαθητών μας στις διάφορες αναγνωρισμένες εξετάσεις αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.
Κύριος στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, νόμιμα, ποιοτικά με έμφαση στο αποτέλεσμα.

Τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτώνται!!!

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

ROBOTEX 2022
ROBOTEX 2022
ROBOTEX 2022
ROBOTEX 2022
ROBOTEX 2022
INTERNATIONAL ROBOTEX 1st PLACE
INTERNATIONAL ROBOTEX 2nd PLACE
INTERNATIONAL ROBOTEX 2nd PLACE
INTERNATIONAL ROBOTEX 2nd PLACE