ΦΥΣΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (2014-2019):
ΝΙΚΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ 19.7
ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 19.50
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 19.4
ΛΙΖΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 19.30
ΡΑΦΑΗΛ ΠΙΤΣΙΛΛΟΣ 19.30
ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 19.30
ΕΛΙΝΑ ΚΟΥΡΗ 19.2
ΡΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 19.1
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 18.90
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 18.80
ΧΑΡΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ 18.8
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ 18.60
ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΣΙΑΝΝΗ 18.5
ΕΥΑΝΘΗΣ ΑΓΓΕΛΗ 18.4
ΝΑΤΑΛΥ ΠΕΓΕΙΩΤΗ 18.20
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18.2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 18.1
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ 18
ΜΑΡΙΑ ΒΡΥΩΝΙΔΟΥ 18
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗ 18
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 18
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗ 17.9
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ 17.8
ΒΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 17.50
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 17.3
ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 17.3
ΧΛΟΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 17.10
ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΟΥΣ 17.10
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ 16.7
ΞΕΝΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 16.40
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗ 16.2

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΝΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΠΙΤΣΙΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΝΑ
-2Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ
-1Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
-3ΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΣΙΑΝΝΗ
-2Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ

Η φυσική είναι ένα μάθημα το οποίο βοηθά τους μαθητές να γνωρίσουν βασικές έννοιες για να κατανοήσουν πολλά φαινόμενα και τεχνολογικές εφαρμογές της ζωής μας.

Στο φροντιστήριο μας τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα και 30 λεπτά την κάθε φορά και τα Σαββατοκυρίακα γίνονται έξτρα μαθήματα για επίλυση περισσότερων ασκήσεων, εξήγηση αποριών αλλά και διαγωνίσματα που γίνονται κάθε τέλος κεφαλαίου.

Στους μαθητές δίνονται βιβλία γραμμένα απο τον καθηγητή του φροντιστηρίου μας κ. Σάββα Γεωργίου. Κάθε χρόνο οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι αρκετές, συγκεκριμένα την χρονιά 2016-17  δεκαπέντε μαθητές μας κατάφεραν να γράψουν πάνω απο 16 και τέσσερις από αυτούς να πετύχουν 19, 19,3 19,3 και 19,5 χωρίς αναγωγή. 

Οι επιτυχίες των μαθητών μας κάθε χρόνο δείχνουν την σωστή και στοχευμένη διδασκαλία αλλά και το σωστό προγραμματισμό από τον καθηγητής μας.

Έναρξη μαθημάτων: 1η Αυγούστου

Το μάθημα της Φυσικής στη Β΄ Λυκείου γίνεται πιο απαιτητικό από την προηγούμενη χρονιά και αυτό απαιτεί στοχευμένη διδασκαλία. Η μακροχρόνια διδακτική εμπειρία και η συστηματική δουλειά όπως αυτή έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου στο φροντιστήριο μας, βάζει τις βάσεις ώστε ένα μεγάλο ποσοστό μαθητών να πετύχει υψηλές βαθμολογίες στο μάθημα της Φυσικής της Γ΄ Λυκείου.

Έναρξη μαθημάτων: 1η Σεπτεμβρίου

Η Φυσική της Α’ τάξης είναι η βάση της Λυκειακής Φυσικής.Οι μαθητές πρέπει να κατακτήσουν σε βάθος έννοιες της φυσικής ώστε να ερμηνεύουν φυσικά φαινόμενα να συνθέτουν τρόπους επίλυσης προβλημάτων και όχι απλά να αναπαράγουν προτεινόμενες λύσεις.

Οι μαθητές στην Α’ Λυκείου εισάγονται στη μαθηματικοποιημένη φυσική, ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής τους είναι μεγαλύτερος και συνήθως οδηγεί τους μαθητές στην εσφαλμένη διαπίστωση ότι η φυσική είναι ένα ακόμα δυσνόητο μάθημα.
Ο μαθητής ιδιαίτερα στη πρώτη λυκειακή τάξη έχει ανάγκη την επιβράβευση και την ανταμοιβή των κόπων του.

Στο φροντιστήριο μας στόχος είναι οι μαθητές της Α’ Λυκείου να εδραιώσουν το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και εμπειρία ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν κατά το βέλτιστο τρόπο σε γραπτές και προφορικές δοκιμασίες αλλά και να έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για τις επόμενες τάξεις.

Έναρξη μαθημάτων: 1η Σεπτεμβρίου

Στο Γυμνάσιο γίνεται η πρώτη επαφή των μαθητών με το μάθημα της Φυσικής η οποία είναι ως συνήθως καθοριστική για το μέλλον του μαθητή για το πως θα αντιληφθεί το μάθημα της Φυσικής και αν θα το επιλέξει στο μέλλον.

Η πρώτη επαφή των μαθητών με το μάθημα χρειάζεται σωστή και στοχευμένη διδασκαλία γι΄αυτό και δίνουμε έμφαση ώστε ο μαθητής από την αρχή να έχει πολύ καλή εικόνα του μαθήματος, να του προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά και οπωσδήποτε την σωστή αντίληψη των μεγεθών που αρχίζει να γνωρίζει στο μάθημα.

Οι μαθητές θα πρέπει να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην κατανόηση της φυσικής γιατί ιδίως στην Β’ και Γ’ Γυμνασίου θεμελιώνονται οι στερεές βάσεις για την περαιτέρω πορεία των μαθητών που διδάσκονται φυσική στο Λύκειο και οι οποίοι πρόκειται να ακολουθήσουν τον θετικό προσανατολισμό σπουδών και κατεύθυνσης.

Έναρξη μαθημάτων: 1η Σεπτεμβρίου

Eπικοινωνήστε μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας