Ρωτάτε – Απαντάμε

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδώ μπορείτε να υποβάλετε την ερώτηση ή απορία σας σχετικά με το φροντιστήριο και τα μαθήματα που διδάσκουμε. Επίσης μπορείτε να κάνετε απορίες ακαδημαϊκού περιεχομένου. Εμείς υποσχόμαστε να απαντάμε το συντομότερο και θα αναρτούμε τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις μας στη σελίδα αυτή.

  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  Μαθήματα Ρομποτικής

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Καλησπέρα σας
  Ποια είναι η τιμή για τα μαθήματα Ρομποτικής για παιδάκι 5ης δημοτικού και ποσες φορές την εβδομάδα πραγματοποιούνται τα μαθήματα;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά.
  Τα μαθήματα Ρομποτικής για αυτή την ηλικία στοιχίζουν 50 ευρώ το μήνα. Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα 2 ώρες.
  Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τους παγκύπριους διαγωνισμούς ρομποτικής:
  1) Robotex(www.robotex.org.cy)
  2)World Robotics Olympiad(https://wrocyprus.org)
  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 99776965

  Ευχαριστώ πολύ

  Γιάννης Λαούρης

  Διδασκαλία Ιστορίας

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάνετε μαθήματα ιστορίας για Β΄Γυμνασίου;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Έχουμε τμήματα ιστορίας Β’ Γυμνασίου. Συνήθως τη συνδυάζουμε με τα Ελληνικά.

  Ευχαριστώ πολύ

  Γιάννης Λαούρης

  Έναρξη Ταχύρυθμων Μαθημάτων Λογιστικής

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, πότε μπορώ να γραφτώ στα ταχύρυθμα τμήματα Λογιστικής;

  Ευχαριστώ

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Μπορείτε να γραφτείτε άμεσα στα ταχύρυθμα τμήματα λογιστικής. Έχουμε συνεχώς νέα τμήματα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το φροντιστήριο για περισσότερες πληροφορίες.

  Ευχαριστώ πολύ
  Γιάννης Λαούρης

  Ταχύρυθμα Μαθήματα Λογιστικής

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ταχύρυθμα μαθήματα λογιστικής στο φροντιστήριο σας. Ποια είναι η διάρκεια τους και αν μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα. Δηλαδή ατομικά. Γράφτηκα παλιότερα στο φροντιστήριο σας, ερχόμουνα αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω εξαιτίας του καινούργιου ωραρίου της εργασίας μου.

  Ντίνα

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Καλημέρα σας. Τα ταχύρυθμα τμήματα λογιστικής έχουν διάρκεια 14 μήνες. Δηλαδή σε 14 μήνες μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να πετύχει και στις 3 εξετάσεις του lcci(Elementary/Intermediate/Higher). Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, το μέγιστο 5 ατόμων. Ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν. Απλά για να πετύχει κάποιος πρέπει να ακολουθήσει την εκπαιδευτική διαδικασία που έχουμε ετοιμάσει στο φροντιστήριο μας. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Ευχαριστώ πολύ
  Γιάννης Λαούρης

  Ποιές επιλογές έχω στη Γ' Λυκείου;

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Γεια σας με λένε Μαρία. Είμαι Β’ Λυκείου και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσω στο μέλλον Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στις επιλογές μου. Σας ευχαριστώ

  Μαρία

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Σας χαιρετώ.

  Υπάρχουν επιλογές πολλές και είναι ανάλογες των μαθημάτων που επιλέξατε και των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 99776965, ή αν θέλετε στείλτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ποια μαθήματα έχετε επιλέξει.

  Ευχαριστώ πολύ

  Βαθμοί Β' Λυκείου

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στις αιτήσεις του ucas θα λάβουν υπόψη και το απολυτήριο της Β’ Λυκείου(έχω 3 Α’ Levels)

  Ευχαριστώ

  Αντριάνα

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Σας χαιρετώ. Το απολυτήριο της Β’ Λυκείου θα δοθεί όταν θα γίνει η αίτηση. Σίγουρα το offer που θα σου γίνει είναι ανεξάρτητο από τους βαθμούς αυτούς. Όμως αν κάποιος έχει πολύ χαμηλούς βαθμούς στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει κάτι το οποίο έχει ψηλές απαιτήσεις ενδεχομένως να ληφθεί δυσμενώς υπόψη.

  Ευχαριστώ

  Δημοσιογραφία

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Θα ήθελα να σπουδάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αγγλίας στον τομέα της δημοσιογραφίας. Ποια μαθήματα πρέπει να περάσω για να πάω με υποτροφια;

  Νούλα

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Σας χαιρετώ. Καταρχήν για να εισαχθούμε στα πανεπιστήμια της Αγγλίας πρέπει να πληρούμε δύο προϋποθέσεις. Γλώσσα και Ακαδημαϊκά προσόντα. Εάν θέλεις να πάρεις υποτροφία, τότε πρέπει να πάρουμε όσο πιο ψηλούς βαθμούς μπορούμε. Στη γλώσσα θα πρέπει να περάσει το IGCSE με βαθμό Α ή το IELTS, με πολύ καλό βαθμό. Τώρα θα πρέπει να κάνεις και GCE A’ Levels όπως History, Modern Greek ίσως και μαθηματικά. Όμως πρέπει να σου πω ότι υποτροφίες ένα πανεπιστήμιο δύσκολα δίνει. Από την άλλη το ίδρυμα IKY στην Κύπρο δίνει υποτροφίες όπως και η αρχεπισκοπή. Μπορείς να αποταθείς κοντά τους για τα περαιτέρω. Αν θες μπορείς να μας πάρεις τηλέφωνο και στο 99776965 για οτιδήποτε θες. Τέλος να ξέρεις ότι ένας καλός βαθμός απολυτηρίου θα είναι απαραίτητο κριτήριο.

  Ευχαριστώ